Nooit meer maaien

030 268 3030

info@akkermanstuinenparkmachines.nl

Tom Akkermans

Tom Akkermans

Mijn naam is Tom Akkermans en ik ben de eigenaar van Akkermans Tuin en Park machines. Na ruim 14 jaar gewerkt te hebben bij toonaangevende bedrijven op het gebied van tuin- en parkmachines is de tijd gekomen om voor mezelf te beginnen. Met deze brede en praktische werkervaring maak ik voor u graag het verschil.

Mijn kantoor en tevens showroom is gevestigd aan de Dorpsstraat 39 in Vleuten. In hetzelfde pand zit ook Metaalservice van Dijk die een belangrijke rol speelt bij het onderhoud en de service aan uw tuin- en parkmachines.

Wanneer u een bezoek brengt aan de showroom treft u een breed assortiment producten van Husqvarna aan. Als dealer van tuin- en parkmachines werk ik namelijk graag met de beste producten die garant staan voor een lange levensduur en service.

Wat is nu het juiste gereedschap

Wanneer u van plan bent om een tuin- of parkmachine aan te schaffen is het advies van een professional onmisbaar. Welk type machine past het beste in uw situatie? Waar moet u precies op letten?

Allemaal vragen waar ik u als specialist graag het antwoord op geef. Maar het houdt niet op bij advies en verkoop van de machines. Mijn service gaat veel verder, denk hierbij aan:

  • NAdvies en service bij u thuis
  • NThuisbezoek voor advies op maat
  • NInstallatie van uw machine aan huis mogelijk

Ik ga voor kwaliteit en service

Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel 06 8296 3194