Nooit meer maaien

030 268 3030

info@akkermanstuinenparkmachines.nl

Professionals

Akkermans Tuin en Park machines is er ook voor de professionals. Wanneer u beroepsmatig werkt met tuin- en parkmachines is het goed om te weten dat wij klaar staan met service en advies. Zo zorgt de Husqvarna Fleet Service ervoor dat u altijd op de hoogte bent van alle ins en outs van uw machinepark.

Husqvarna-Fleet-Service

Husqvarna Fleet Services

Met een sensor op uw machines weet u altijd waar uw machines zijn, hoe vaak ze gebruikt zijn, wanneer ze moeten worden onderhouden of vervangen. Wanneer u gebruik maakt van de professionele robotmaaiers van Husqvarna, hoeft u zelfs geen sensor te installeren. Alle informatie is eenvoudig toegankelijk vanaf uw telefoon, tablet of laptop. Op deze manier bespaart u veel tijd en geld zodat u uw bedrijf nog verder kan ontwikkelen.

Trillingscalculator

Trillingscalculator

De Richtlijn 2002/44/EG van de Europese Unie bepaalt de minimumvoorschriften inzake bescherming van de werknemers tegen gezondheids- en veiligheidsrisico’s die voortvloeien of kunnen voortvloeien uit een blootstelling aan mechanische trillingen.

Op de website van Husqvarna leest u alle informatie over deze wetgeving en vindt u tevens een handige trillingscalaculator.

Verduurzamen

Verduurzamen

Wanneer u kiest de accuproducten van Husqvarna dan kunt u uw werk efficiƫnt, gemakkelijk en dampvrij uitvoeren. U profiteert tevens van lagere operationele kosten. En dankzij de vrijwel geluidloze motoren kunt u uw taken uitvoeren wanneer u maar wilt zonder anderen te storen. Wij vertellen u graag hoe te handelen en welke producten u het beste kunt kopen.

Wilt u weten wat Akkermans Tuin en Park machines voor u kan betekenen?

Maak dan een afspraak voor een nadere kennismaking. We helpen u graag!